Naujausios knygos

20 tobulų sūrio pyragų. Liucina Rimgailė

2024 05 06

Šį receptų rinkinį „20 tobulų sūrio pyragų“ nutariau sukurti tam, kad praskleisčiau paslapčių šydą ir paskatinčiau Jus susipažinti su visiškai nuostabiu sūrio pyragų pasauliu!

Įdėjau daug širdies ir pastangų, kad surašyčiau ne tik įdomių skonių derinių receptus. Norėjau supažindinti Jus su:

Įspūdingai ilga sūrio pyragų istorija.

Svarbiausiomis jų kepimo taisyklėmis, kad jie visuomet pavyktų tobuli!

Skirtingais sūriais ir varškėmis, kurių skiriasi ne tik sudėtis, bet ir kaina.

Įsitikinsite, kad šis kepinys yra netgi labai prieinamas kiekvienam! Be to, visi ingredientai yra labai paprasti ir lengvai randami, todėl nesusidursite su neįkandamomis imantrybėmis.

Rinkinį „20 tobulų sūrio pyragų“ sudaro 20 itin gardžių ir unikalių sūrio pyragų receptų!

Kepti sūrio pyragai:

    Klasikinis „New York cheesecake“.

    Su Matcha, avietėmis ir balto šokolado „putėsiais“.

    Vanilinis su „Rududu“, migdolais ir spragėsiais.

    Su kriaušėmis, graikiniais riešutais ir balto šokolado padažu.

    Su cinamonu ir karamelizuotais obuoliais.

    Šokoladinis su avietėmis (be glitimo, cukraus ir laktozės).

    Su rikota, apelsinais ir figomis (be cukraus).

    Su kava, cinamonu ir kakavos pupelėmis.

    Moliūginis.

    Tiramisu.

    Su Oreo sausainiais.

    Su rikota, mascarpone ir šilauogėmis.

    Su aguonomis ir citrininiu kremu (ang. lemon curd).

    Vanilinis su mango-šaltalankių „putėsiais“.

    Su baltu šokoladu ir šviežiomis uogomis.

    Nesaldus sūrio pyragas prie vyno.

Nekepti sūrio pyragai:

    Pistacijų su karamelizuotomis pistacijomis.

    Sūrio pyragas su Nutella.

    „Snikerinis“ su žemės riešutų sviestu ir šokoladu.

Banoffee su karamele, bananais ir grietinėle.

Šios knygos tiražas kartojamas. Šimtai jau išbandė šiuos receptus ir patvirtino, jog viskas pavyksta itin puikiai, nes receptai paprasti ir aiškiai aprašyti. Tuo tarpu skonis maloniai nustebina ir gaminančius, ir tuos, kurie kartu susėda prie kavos arba arbatos puodelio!

Linkiu tokias šiltas, įsimintinas akimirkas įsileisti į savo virtuvę kuo dažniau.

Su meile,

Liu